Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
YX starter etableringen af et nyt og moderne truckanlæg ved Vejle Syd
NyhedStigende efterspørgsel og trafik i Trekantområdet gør, at YX bygger et nyt truckanlæg til lastbiler ved Vejle Syd. Første spadestik blev taget den 6. september, og anlægget forventes at stå klar i november 2022

Kommer du forbi Grønlandsvej 241 i Vejle den kommende tid, vil du blive mødt af en række store maskiner i fuld gang med at forberede jorden til etableringen af et nyt YX-truckanlæg til lastbiler.

Med det nye anlæg vil YX sørge for, at den tunge transport får mulighed for endnu et sted at tanke, når du kører på den østjyske motorvej i det trafikerede Trekantområde, der er et knudepunkt for transport i Jylland.

Emil Wedderkind, driftschef i YX, ser frem til at få den 16 tons tunge brændstoftank i jorden:

”I uge 38 bliver den 100 kubikmeter store tank gravet ned i et kæmpe hul på pladsen. Det er et stort projekt og altid imponerende at være vidne til.”

Det nye YX-truckanlæg vil udelukkende være forbeholdt til lastbiler og ikke være tilgængeligt for private bilister. I alt har YX over 80 dedikerede truckanlæg fordelt landet over.

Nemt og sikkert
Truckanlægget, befinder sig stadig på et tidligt byggestadie, da det stadig er i gang med at blive gravet ud, men når det står klart, bliver det endnu et moderne og sikkert truckanlæg til fordel for chauffører og vognmænd.

”Vi vil gøre det så sikkert og smertefrit at tanke for chaufføren som muligt. I den enkelte bane vil der være både Diesel og Adblue i begge sider. Det gør, at lastbilen ikke skal bakke ud, når den først holder der. Der kommer til at være plads til et 25 meter modulvogntog på truckanlægget,” fortæller Emil Wedderkind og fortsætter:

”Anlægget kommer til at ligge langs den østjyske motorvej med gode tilkørselsmuligheder, så tankningen kan ske så hurtigt og sikkert som muligt.”

Kilde.: YX
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.