Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Tre nætter med totalspærring af Guldborgsundtunnelen
Trafik
Vejdirektoratet opgraderer bomsystemet ved Guldborgsundtunnelen. Det betyder en kort periode med lukning af tunnelen i aften- og nattetimerne, hvor trafikanterne må indstille sig på at skulle ud på en omkørselsrute.

Systemet bag de store overledningsbomme ved Guldborgsundtunnelen mellem Lolland og Falster skal have en opgradering, og derfor har Vejdirektoratet brug for at udføre test af bomfunktionen sideløbende med programmering af systemet.

Arbejdet gør det nødvendigt at lukke for al trafik i aften- og nattetimerne over tre døgn, hvor der bliver etableret en omkørselsrute for trafikanterne.

Arbejdet begynder tirsdag den 22. november kl. 20.00 til den efterfølgende morgen kl. 05.00 samt igen onsdag og torsdag aften og nat, så afspærringen er ophævet fredag den 25. november kl. 05.00. Der vil altså være normal passage i tunnelen i tidsrummet mellem kl. 05.00 til 20.00.

Under spærringen bliver trafikanterne ledt ud på en skiltet omkørselsrute via de sidste frakørsler ved tunnelen i begge retninger. Omkørselsruten leder trafikanterne over Nykøbing Falster via Rute 9.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, arbejdet medfører.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Kilde.: Vejdirektoratet
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.