Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
HU HEJ HVOR DET GÅR,- - - -AF HELVEDE TIL !
DebatJeg har fået svar fra Færdselsstyrelsen på min henvendelse !

Faktisk har man svaret på begge mine henvendelser,- samtidig !

Klare og tydelige beskrivelser af den gældende lovgivning !

Det samme omkring de procedure man anvender !


NOGEN MÅ NOGET,- -ANDRE NOGET ANDET,- - INGEN MÅ DET HELE !

Reelt set er billede,- at der ikke burde være tvivl om,- hvem der må hvad,- og hvem der ikke må ret meget.  Samtidig er der ingen klare og tydelige beskrivelser,- omkring beføjelser. Svarene handler mere om taksterne i diverse love og regler,- både de Nationale og dem fra EU. Der bliver gjort rede for stort set ALT i de gældende lovtekster om udstationering,- lønforhold,- oplysningspligt og alle andre lovbestemte forhold.

"Proceduren" der anvendes hos Færdselsstyrelsen,- er også beskrevet i detaljer,- og synes umiddelbart at være effektiv nok. Mit personlige indtryk er herefter blevet "rykket lidt",- uden at det betyder alverden,- med tanke på årsagen til den mangel på aktivitet,- der synes at være "virkeligheden",- ved første "øjekast".Når man så senere i svaret oplyser,- at der siden den lovgivning der nu arbejdes ud fra,- trådte i kraft d. 2. Januar måned 2022,- har 44 sager kørende omkringklar og tydelig dokumentation for "korrekt og lovlig løn".

Desværre virker svarene også på en anden måde,- for MIG.  De fortæller nemlig et negativ forhold omkring Politiets "rolle",- der er blevet barberet kraftigt ned.Særlig omkring aflønning,- er det KUN færdselsstyrelsen der må forlange dokumentation,- som man så skal søge udredning om,- sammen med "hjemlandet".Faktisk tyder meget nu på,- at Politiets "rolle" er blevet rykket  tilbage,- og først bliver aktuel hvis Færdselsstyrelsen finder noget "mistænkeligt.


Her kommer lige nogle linier fra Færdselsstyrelsen svar :

Når Færdselsstyrelsen fører tilsyn med virksomheder, der har tilladelser til godskørsel for fremmed regning, kontrolleres det blandt andet, at ovenstående krav om løn-og arbejdsvilkår er opfyldt.

Hvis en virksomhed ikke er omfattet af nogen overenskomst, anmoder Færdselsstyrelsen virksomheden om at indsende dokumentation for virksomhedens omkostningsniveau i form af kopier af ansættelseskontrakter og lønsedler med lønspecifikationer for seneste lønperiode for en procentdel af virksomhedens ansatte chauffører.

På baggrund af denne dokumentation vurderer Færdselsstyrelsen, om virksomheden lever op til ovenstående krav om løn- og arbejdsvilkår for virksomhedens chauffører. Såfremt Færdselsstyrelsen skulle modtage falske lønsedler eller ansættelseskontrakter fra en virksomhed, vil Færdselsstyrelsen naturligvis politianmelde virksomheden for forholdet.


Det der så lige slår mig er,- at der ikke nævnes et eneste ord om oplysningerne fra lastbilens kontrolapparat ?  Betyder det mon, -at disse oplysninger IKKE må liggetil grund for en afsløring af "snyd og bedrag" ?  Det vil jo svare til,- at Politiet ikke må bruge en resultatet af en test med et alkoholmeter,- til at knalde en "spritbilist" ?Jeg mener,- at kontrol apparaternes oplysninger jo vil afsløre "falske lønsedler",- og vel også "falske "ansættelseskontrakter" !

IGEN   :   HU HEJ HVOR DET GÅR,- - - -AF  HELVEDE  TIL !
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.