Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Ejner Hessel A/S leverer 100 elbiler til PostNord
Nyhed


Familievirksomheden Ejner Hessel A/S har netop leveret de første 40 elektriske varebiler ud af en aftale på 100 stk., der skal leveres til PostNord hen over efteråret. Elbilerne, der alle er af modellen eSprinter, er Mercedes’ største elektriske model, og den klimavenlige varebil passer perfekt til udbringning af pakker; en disciplin, som PostNord mestrer, og som i særdeleshed topper i december måned.

Ejner Hessel A/S’ fleetafdeling har sikret aftalen, som Ejner Hessel er eneleverandør på, med PostNord. En aftale, der ifølge Steen Hessel indeholder en vigtig læring for både Ejner Hessel og PostNord.

- Vi har gennem årene haft et fortrinligt samarbejde med PostNord, og vi værdsætter at arbejde sammen med virksomheder, der tør og vil gå forrest i den grønne omstilling. Ofte sælger vi en et par stykker eller en håndfuld elbiler til én virksomhed, men når vi sælger 100 elbiler, så er vi ekstra stolte over at blive valgt til. Alene det at pakke 100 eSprintere ind i den karakteristiske blå PostNord farve er noget af en opgave skulle jeg hilse at sige. Alle sammen er eSprintere, der skal bruges til PostNords udbringning af pakker, fortæller Steen Hessel og fortsætter:

- En opgave som denne giver os et unikt indblik i den infrastruktur der kræves for at drifte en stor elektriske flåde, der er nøglen til PostNords brug af elbilerne. Derudover erhverver vi nyttig erfaring i de krav, virksomhederne stiller til elbiler som en del af den grønne omstilling.

Hos PostNord passer leveringen af de 100 elektriske varebiler hen over efteråret perfekt til virksomhedens målsætning samt til ønsket om at levere klimavenligt til de danske pakkemodtagere.

- Vi arbejder målrettet på at gøre vores transport grønnere, og med en investering som denne tager vi endnu et stort skridt mod vores målsætning om at gøre PostNord fossilfri i 2030. De 100 ekstra elbiler giver os endnu bedre muligheder for at levere klimavenligt til de danske pakkemodtagere – også når vi får allermest travlt, siger Lene Reipuert, der er vicedirektør for pakker i PostNord.

De nye eldrevne varebiler, der leveres af Ejner Hessel A/S til PostNord, bruger udelukkende grøn strøm og sparer klimaet for cirka 400 ton CO2 sammenlignet med et tilsvarende antal dieselbiler i PostNords flåde.

- Vi forbereder os grundigt på, at vi får særligt travlt op til jul, og vi skal sikre, at alle pakker kommer frem i tide på trods af de enorme mængder. Jeg er meget glad for, at vi kan sikre den bedst mulige kundeoplevelse, mens vi samtidig gør danskernes pakker endnu grønnere, afslutter Lene Reipuert.

Hos Ejner Hessel oplever man, at efterspørgslen på elektriske varebiler har været kraftigt stigende det seneste år. Sammenlignet med sidste år er antallet af ordrer for elektriske varebiler steget med 87% hos Ejner Hessel A/S, og leveringen til PostNord er den største enestående ordre af elektriske varebiler til dato.

Kilde/ Foto.: Ejner Hessel A/S


Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.