Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
If skifter leverandør på vejhjælp i Europa
Nyhed
Efter to år som leverandør af vejhjælp på det danske vejnet, udvider If nu samarbejdet med Viking Assistance til at dække hele Europa.

Leverandørskiftet indebærer, at det fremover vil være Viking Assistance, der bistår Ifs privat- og erhvervskunder, når de har brug for hjælp på vejene rundt om i Europa.

”Ved at tilbyde én leverandør, ét telefonnummer og én samlet vejhjælpsassistance uanset om kundes behov opstår i Danmark eller Europa, bliver det enklere for vores kunder at få hurtig hjælp”, forklarer Kasper Erbo Mortensen, Head of Motor Privat hos If Forsikring.

Samtidig opnår If en enklere administration med kun én partner på selskabets vejhjælpsydelser. Det giver mulighed for at udnytte synergier bedre både på kort og lang sigt, oplyser Kasper Erbo Mortensen.

If forsikrer hver femte bil i Norden gennem egne bilforsikringer og bilmærkeforsikringer via en række af de førende bilproducenter. Skiftet er gældende for både privatkunder på udlandsferie i Europa og for erhvervskunder i If.

Viking er førende på vejhjælps- og assistanceselskab, og opererer i Danmark, Norge, Sverige og Finland. If købte i 2019 100 pct. af aktierne i Viking og overtog ved den lejlighed samtlige af assistanceselskabets ydelser i Norden.

Viking råder over 320 servicestationer i selskabets netværk og håndterer hvert år 1,5 millioner telefonsamtaler og omkring 460.000 assistancer.

Kilde.: If Skadeforsikring
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.