Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
LOVEN OM FORSKELSBEHANDLING !
DebatHer er tale om en EU-lov,- der er gældende i samtlige 27 medlemslande !

Her er tale om en EU-lov,- der klart og tydeligt påpeger det ulovlige !

MEN,- er det mon en EU-lov,- der kun handler om lønmodtagere ?

ELLER,- er det mon en EU-lov,- der er gældende i alle tilfælde ?


MÅSKE SKAL VI SPØRGE MARGRETHE VESTAGER ?

Det er muligt at jeg nu starter lidt ballade,- men når man læser indholdet i loven om forskelsbehandling,-får man lyst til at stille et afgørende spørgsmål. NEMLIG,- om det kun er en lov der omhandler lønmodtagere ? Det kunne jo tænkes,- at loven faktisk er gældende i alle forhold,- og således også omkring "fragtrater".

Jeg ser en virkelig pinlig situation for mig,- HVIS der også er tale om forskelsbehandling,- når udenlandske vognmænd afregnes med væsentlig lavere priser,-end de priser man skal betale for en Dansk vognmand. Danmark har vedtaget en lov om mindsteløn ved kørsel internt i landet,- således at dette skulle fjerne en konkurrencefordel,- ved brud af de såkaldte "billige løsninger".

TÆNK,- hvis denne lov også er gældende,- når der skal betales for en udenlandsk vognmand,-som man i dag betaler væsentligt lavere,-end man betaler for en Dansk vognmand. Her må der alt andet lige,- også være tale konkurrenceforvridning,- vil jeg påstå. Den kommission der varetager konkurrencen,- har tidligere rettet henvendelse til en stribe lande,- der frejdigt udbetalte de såkaldte diæter,- som en væsentlig del af lønnen. Dette blev man bedt om at ændre på,- da andre lande ikke havde mulighed for det samme.

Således vil jeg fastholde min påstand om,- at der er klart og tydeligt tale om forskelsbehandling,- når udenlandske vognmænd betales væsentligt ringere end de Danske vognmænd,- fordi de er udlændinge,-men udfører præcis det samme arbejde. Her vil der også være tale om,- at "andre ikke har den samme mulighed" for at udføre opgaver til disse lavere priser.


EN LOV ER VEL EN LOV,- - -ALLE SKAL RESPEKTERE ?
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.