Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
HVORFOR VIL MAN GENINDFØRE SLAVERIET ?
DebatDen nye "vejpakke" skulle ellers modvirke dette svineri !

Desværre håndhæver man ikke "vejpakken" !

Det er på høje tid,- at der laves en helt ny lov,- - -desværre !

JA,- det kan efterhånden kun gå for langsomt !


FÅ DOG SAT EN PROP I DET HUL NU !

Dag efter dag kan vi læse om forholdene for lastbilchauffører, -på de Europæiske veje. Det drejer sig desværre om chauffører,- fra andre lande,- end EU.Hvis man stod fast og krævede "vejpakken" håndhævet i henhold til de tekster den "er født med",- og i henhold til de hensigter der ligger bag tilblivelsen,- så var meget vundet. Desværre har man i EU ikke nosser til at stå fast,- og de bøder eller anden form for "straf" man deler ud,- bliver jo bare ignoreret.

Her i vores eget lille land,- er man strandet mellem to stole,- med en overordnende myndighed,- der stort set aldrig kommer "i omdrejninger",- i der omfang man havde forudset. Samtidig har vi en enhed alle kender som "tungvognspolitiet",- som med jævne mellemrum viser at de magter opgaverne til rent UG. Desværre har man fundet det relevant,- at bruge denne enhed til "andet arbejde",- og så kan man jo tænke på remsen : "Når katten er ude,- -leger musene på bordet".

MEN,- nu er det jo sådan,- at alt dette cirkus med, -om den ene myndighed skal eller kan træde i karakter,- eller om man nu også kan eller må,- benytte de mange oplysninger fra diverse kontrolapparater,- så må vi have EU "på banen",- men en ændring af den gældende lovgivning. Her kan man finde en relevant begyndelse for sådan en lovændring,- ved at henholde sig til "ROM-TRAKTATEN",- der klart og tydeligt siger : Ingen lande må drage fordel,- på bekostning af andre lande" !

Hvor vil jeg så hen med dette skriveri ? JO,- jeg vil derhen,- hvor de mange arbejds / opholdstilladelser til lønmodtagere fra lande udenfor EU,- uhæmmet spøjtes ud. Jeg siger ikke at de skal afskaffes,- men de skal kun være gældende internt i det land der udsteder dem,- og IKKE være gældende overalt i EU,- og ej heller være en "fodlænke" der binder lønmodtageren til en,- og kun en,-arbejdsgiver. Det kaldes i min lille verden for slaveri.

Og JA,- jeg ved godt at der mangler arbejdskraft i de fleste medlemsland,- MEN er det nu en reel mangel,- eller blot en mangel på "billige løsninger" ??? De lande der sprøjter disse dokumenter ud,- mangler jo arbejdskraft i "hjemlandet",- fordi flere og flere Østeuropæere arbejder i Vesteuropa,- hvor de skubber de lokale lønmodtagere ud i arbejdsløshed. Dette gælder meget tydeligt også i transportbranchen,- skal jeg hilse og sige,- og det er også det vi kan læse om,- næsten hver eneste dag.

Hvad har dette at gøre med "vejpakken" ? Det har faktisk meget at gøre med "vejpakken",- der jo er et stykke værktøj der jævner de fleste ujævnheder ud,- og giver bedre arbejdsforhold,- hele vejen rundt,- HVIS den bare blev håndhævet. De mange lønmodtagere fra lande udenfor EU,-er ikke en nødvendighed,- men reelt blot en "billig løsning". SÅ,- håndhæv nu "vejpakken" og fjern det "billige",- og se så hvad dette kommer til at betyde for arbejdsmarkedet i hele EU.


FIND PROPPEN,- - OG FÅ DEN SÅ SAT I HULLET !
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.