Transport 2019
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 5

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Nettog Hobby
Ny klimastrategi: Københavns Lufthavn bliver CO2-neutral i år
Nyhed CPH lancerer tirsdag sin nye klimastrategi, som skal skabe fremtidssikrede og reelle løsninger på luftfartsbranchens klimaudfordringer.

Målsætningerne i strategien er:
• CPH skal være en CO2-neutral lufthavn i 2019. Dette realiseres gennem en fortsat indsats for at nedbringe den udledning, som CPH har kontrol over (dvs. CPH's energi- og brændstofforbrug samt medarbejderes forretningsrejser) samt ved at foretage klimakompensation, der neutraliserer CPH's restudledning ved at støtte CO2-reducerende projekter i Danmark og andre lande.

SÅ ER "TVIVLEN" IKKE LÆNGERE TVIVL !
DebatFlere "sandheder" blev lige "konfirmeret" i weekenden !

Episoder fra Horsens,- er meget nedslående !

Særbehandling er og bliver,- et fast element,- -overfor udenlandske lastbiler !

Kommunernes "bøde-problemer" understreges endnu en gang !


HVORNÅR ER SVINERIET MON NOK ?
METROENS EJERKREDS TESTEDE CITYRINGENS FØRERLØSE TOG
MetroI dag blev Cityringen testkørt af Statsministeren, Københavns overborgmester, Frederiksbergs borgmester samt Transport-, bygnings- og boligministeren. Turen gik fra Cityringens kontrol- og vedligeholdelsescenter til den kommende metrostation på Enghave Plads og videre frem mod Gammel Strand station.

En mindre delegation af Metroselskabets ejerkreds fik i dag muligheden for en testtur på hovedstadens kommende metrolinje, Cityringen (M3). Turen gik fra Cityringens kontrol- og vedligeholdelsescenter nær Fisketorvet til stationen på Enghave Plads og forbi stationerne på København H og Rådhuspladsen frem mod den kommende metrostation på Gammel Strand.
Internettet i DSBs fjern- og regionaltog får et markant løft
NyhedBANEDANMARK GENNEMFØRER SAMMEN MED TOGOPERATØRERNE, TELEINDUSTRIEN OG MOBILSELSKABERNE PROJEKTET "INTERNET I TOG", SOM SKAL GØRE TOGET TIL EN FULDT FUNKTIONSDYGTIG ARBEJDSPLADS, OG EN VÆSENTLIG DEL AF PROJEKTET ER OPSÆTNINGEN AF SIGNALFORSTÆRKERE, SÅKALDTE REPEATERE, I DSBS FJERN- OG REGIONALTOG

Banedanmark gennemfører sammen med togoperatørerne, Teleindustrien og mobilselskaberne projektet "Internet i Tog", som skal gøre toget til en fuldt funktionsdygtig arbejdsplads, og en væsentlig del af projektet er opsætningen af signalforstærkere, såkaldte repeatere
DSB forenkler priser og billetter over Storebælt
TogFra den 7. april 2019 gør DSB det mere enkelt at finde priser og billetter til togrejsen mellem Øst- og Vestdanmark. Det sker som sidste tilpasning til de senere års ændringer i forbindelse med Takst Vest og Takst Sjælland med et simpelt prishierarki og et enklere billetudbud. Det er sidste del af en landsdækkende forenkling på tværs af trafikselskaberne i Danmark.


”Strækningen over Storebælt kommer til at følge de samme principper for priser, der gælder i resten af Danmark.
Politiet satte fokus på uopmærksomhed i trafikken
NyhedI uge 9 i perioden mandag d. 25. februar til og med søndag d. 3. marts 2019 gennemførte politiet en landsdækkende målrettet indsats mod uopmærksomhed i trafikken.

Uopmærksomhed er blandt de hyppigste uheldsfaktorer i trafikken og kan være årsag til en tredjedel af alle uheld, viser undersøgelser. Uopmærksomhed kan blandt andet være brug af håndholdt mobiltelefon og indstilling af GPS og lignende.
Danskerne rustbeskytter bilen for sjældent og det koster
NyhedNy undersøgelse fra Applus Bilsyn viser, at de fleste bilejere rustbeskytter bilen markant sjældnere end de professionelles anbefaling. Resultatet kan blive reparationer for tusindvis af kroner.

Danmarks største bilsynsvirksomhed, Applus Bilsyn, afdækker i en ny undersøgelse blandt 2.843 bilister, hvor ofte danskerne rustbeskytter deres bil. Konklusionen lyder, at hovedparten af os gør det sjældnere, end hvad bilsagkyndige anbefaler: Nemlig første gang efter bilens første fire år og herefter hvert andet år.
PROBLEMET ALLE PRØVER AT SKJULE !
DebatDet er i hvert fald ikke 3F,- der er problemet !

Det er heller ikke "KRIFA" der er problemet !

Det handler heller ikke om "Den Frie Organistionsret" !

Faktisk handler det om ,- - grov misbrug,- -eller udnyttelse !


"SKAT" BURDE FOR LÆNGST HAVE SAGT STOP !
ITD hilser Dansk Folkepartis melding om togfond-exit velkommen
NyhedDansk Folkeparti vil ud af forliget om togfonden og i stedet prioritere midler til flere veje. Den melding bliver yderst vel modtaget hos ITD, Brancheorganisation for den danske vejgodstransport, som længe har gjort opmærksom på behovet for massive investeringer i vejnettet og for en langsigtet og bredt funderet helhedsplan for infrastrukturen.

Der er nye toner fra Dansk Folkeparti, som nu har meldt ud, at man er klar til at opsige aftalen om togfonden, medmindre de andre aftalepartier accepterer, at forliget om togfonden ændres fundamentalt.
DTL: Udsigt til forhøjelse af hastigheden til 80 km - fra årsskiftet
NyhedTransport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen har nu fremsat forslaget om forhøjelse af hastighedsgrænsen for lastbiler og vogntog, således at det fremover skal gælde, at man må køre 80 km i timen uden for tættere bebyggede områder og på motortrafikveje. Dermed er der udsigt til, at endnu en DTL-mærkesag kommer i mål.

-Men først fra årsskiftet, slår Erik Østergaard, DTL-Danske Vognmænds administrerende direktør fast.

-Og kun hvis flertallet holder, og der ikke kommer et folketingsvalg i vejen inden vedtagelsen, fortsætter han.
Transport 2019 bliver rekordstor
NyhedNår dørene åbnes til Transport 2019, bliver det med det højeste antal udstillere i messens historie.

Flere end 360 udstillere fra hele 13 lande står klar, når Transport 2019 21.-23. marts slår dørene op til Skandinaviens største fagmesse for transportbranchen. Her samles hele branchen, fra lastbil-, bus- og varebilsimportører til trailere-, IT- og værkstedsleverandører, til tre dage med fokus på netværk, faglighed og viden i MCH Messecenter Herning.

- Vi er glade for den enormt store og solide opbakning til Transport 2019.
FDL - Vild uenighed om trafik-investeringer: Blå blok satser på vejnettet, og rød blok satser kollektivt
NyhedHvis der reelt kun er tale om en fem til syv minutters kortere rejsetid fra Jylland til København, vil det være totalt gak at investere milliarder i en tog Bro over Vejle Fjord. De penge vil aldrig tjene sig ind igen, så jeg forstår ikke SF´s Karsten Hønges kritik af DF, fordi de ikke vil være med. Det er i OK at skabe bedre togforbindelser, men prisen kan altså blive for høj.
Alle Volvo-biler får hastighedsbegrænsning på 180 km/t.
NyhedVed at begrænse hastigheden på alle sine nye biler til 180 km/timen fra 2020 sender Volvo et stærkt signal om den risiko, der er forbundet med at køre for hurtigt.

Volvo’s Vision 2020 er, at ingen bliver dræbt eller kommer alvorligt til skade i en ny Volvo fra år 2020. Det er en af bilbranchens mest ambitiøse sikkerhedsvisioner, men i erkendelse af, at teknologi alene ikke bringer dem hele vejen, retter Volvo Cars nu også fokus mod føreradfærden.
Nu kan du tjekke din nye rejse med DOT, inden Cityringen åbner
NyhedNår Cityringen åbner senere i år, skal busserne bindes tæt sammen med de mange nye metrostationer, de eksisterende metrolinjer og tog. Du kan allerede nu i en særlig udgave af rejseplanen se, hvordan din nye rejse bliver, når du skal i skole, på arbejde eller en tur i byen.

I sommeren 2019 åbner Cityringen og løfter den samlede offentlige transport i hovedstadsområdet op i international topklasse. Hovedstadsområdet får 17 nye metrostationer og flere store skiftesteder.
Nye lastbiler kører på afføring fra grise og køer
NyhedFredag den 1. marts rullede de første af Region Hovedstadens 11 nye biogas-lastbiler ud på vejene. Lastbilerne kører på afføring og urin fra grise og køer, og de vil både forurene langt mindre og støje langt mindre end normale lastbiler.


Når Region Hovedstadens hospitaler fremover får leveret rene uniformer og operationsudstyr eller får hentet affald, bliver det med miljøvenlige biogas-lastbiler.
ALD Automotive og E.ON: Nu bliver det nemt for flere at lease elbil
NyhedTo af Europas største spillere inden for grøn energi og billeasing går nu sammen om at gøre det nemmere at udskifte den gamle bil med en elektrisk udgave. Leasingselskabet ALD Automotive og energiselskabet E.ON indgår et globalt partnerskab om at tilbyde pakkeløsninger, hvor private og virksomheder kan lease en elbil og bl.a. få ubegrænset opladning med i pakken.
DSB nedlægger stillinger i administrationen
NyhedI marts 2019 reducerer DSB administrationen med ca. 100 stillinger. Eftersom der har været tilbageholdenhed med genbesættelse af ledige stillinger, kan antallet af opsigelser reduceres, men ca. 60 medarbejdere vil blive opsagt med udgangen af marts. Det endelige antal afhænger af, hvor mange der vil tage imod et tilbud om frivillige fratrædelsespakker.

”DSB er udfordret af stigende konkurrence fra billigere biler og busser samt overdragelse af strækninger til andre operatører.