Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
SAWO A/S - Skarp opbygning leveret i Roskilde
Last
Superfin bil er leveret til vognmand.dk med en HIAB kran og et SAWO wirehejs.

Den 26 tonmeter-klasse kran, der er leveret, er en HiPro 302 EP-5 CD med 5 hydrauliske udskud til 15,1 meter. Den har HIABs CombiDrive 3 radiostyring samt bl.a. egenskaberne LSS-H og LSS-V (Load Stabilizing System) der dæmper horisontale og vertikale bevægelser, så kranarmen ikke bevæger sig i ryk

Så kan der etableres forsyningsledninger
Last
SAWO i Lemvig (Vandborg Karosserifabrik) har leveret to fine opbygninger med en Hiab kran i 26 tm-klassen og et Nopa tippelad.

Opbygningerne er foretaget på et Volvo FM 500 8X2 Tribbel chassis og Hiab kranen er en HiPro kran X-HiPro 262 EP-5 XSD, placeret bag førerhus. Den hydrauliske rækkevidde er 15,1 meter med de 5 udskud. Der er XS Drive radiostyring på samt bl.a. LSS-H (Load Stabilizing System) der dæmper horisontale bevægelser, så kranarm-bevægelsen bliver mere flydende.


ITD - Opfordring til campister – husk parkeringsreglerne på rastepladserne
Nyhed

Der er mangel på rastepladser til lastbiler, og problemet forværres, når campingvogne på sommerferie bruger lastbilernes sparsomme parkeringspladser langs motorvejene. Derfor opfordrer ITD, Brancheorganisation for den danske vejgodstransport, til, at bilister med campingvogne husker parkeringsreglerne. For lastbilchaufførerne er afhængige af rastepladserne, når de skal holde deres hvil.

Det er ferie og biler med campingvogne indtager i stort antal de danske veje. Og når det er tid til at strække benene, holder campingfolket ofte ind på en rasteplads, hvor der er parkeringsmuligheder


Nyt fragtflyselskab lander i Billund Lufthavn
Fly

Udviklingen på fragtsiden fortsætter i Billund Lufthavn, og den 3. august byder lufthavnen velkommen til det britiske flyselskab Virgin Atlantic Cargo, der er det andet største selskab, der flyver ud af London Heathrow. Væksten fortsætter, men forventningen er, at de kommer til at flyve noget af det luftfragt ud af Billund Lufthavn, som i dag både kører fra Billund og København på lastbiler.Danskerne kører over Øresundsbron som aldrig før
Nyhed

Sommertrafikken over Øresundsbron er rigtigt kommet i gang – ind til nu har danske fritidskunder kørt mere end samme periode 2019.

– Den danske fritidstrafik nåede allerede i foråret op til niveauet før corona. Og på det seneste ser vi altså, at de kører mere end i 2019. Det er glædeligt ikke mindst for turisme- og oplevelsesbranchen i Sverige, der har savnet besøg fra nabolandet, siger Berit Vestergaard, salgs- og marketingdirektør på Øresundsbron.Banedanmark - Banen holder aldrig ferie
Nyhed

Mens de fleste danskere holder sommerferie, vedligeholder, fornyer og opgraderer Banedanmark jernbanen. Netop i disse uger arbejder Banedanmark på at give landets togpassagerer en jernbane med højere hastighed, højere punktlighed og større komfort.


En velfungerende jernbane skal vedligeholdes, fornyes og opgraderes, så toget også i fremtiden vil være et attraktivt, grønt transportvalg. Og for at banen er det – og fortsat kan binde Danmark sammen – må Banedanmark arbejde hårdt ude i sporene i disse uger.