Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Salgsstart af Volvo Trucks Electric i det tunge segment
Nyhed

Volvo Trucks sætter fart på salget af sine tunge, elektriske lastbiler med en officiel åbning af ordresystemet.

Volvo Trucks har nu officielt åbnet sit ordresystem for bestilling af den tunge elektriske lastbilserier, Volvo FH, FM og FMX. Serieproduktionen starter til efteråret og vil derefter øges gradvist. De elektriske lastbiler vil indledningsvist blive produceret på Volvos CO2-neutrale Tuve-anlæg ved Göteborg.


Stefansgade bliver grøn trafikvej
Trafik

Som den første gade i København lukkes Stefansgade for benzin- og dieseldrevne biler. Det er en oplagt mulighed for at teste effekterne af grønne trafikveje, mener teknik- og miljøborgmester Line Barfod.

Færre biler, der slår genvej for at undslippe Jagtvejs myldretid. Bedre plads til cykler og gående og mere ro til de mange forældre og børn, der leger på Flyverlegepladsen og gæsterne på de mange serveringssteder. Det bliver den nye virkelighed på Nørrebro, efter at politikerne mandag aften har vedtaget et forslag om at gøre Stefansgade til grøn trafikvej – og det er en rigtig god ide, mener teknik- og miljøborgmester Line Barfod (EL):


Hastigheden sættes ned på store københavnske veje
Nyhed

Hastigheden sættes ned fra 60 km/t til 50 km/t på Tuborgvej, Lersø Park Allé og Universitetsparken. Teknik- og miljøborgmester glæder sig over, at trafikken i København gradvist bliver mere grøn og mere sikker.

Tempoet på vejene i København skal være langsommere, og nu har politiet givet samtykke til at sætte hastigheden ned på vigtige veje på Østerbro. Hastighedsnedsættelser har ifølge teknik- og miljøborgmester Line Barfod (EL) flere fordele: