Chaufførnyt

Arbejdstilsynet

Udskriv og scan med din smartphone:

Event kalender

GH Truck

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

NSJV

MY VETERANTOG

Vi linker til.

Dansk Transport og Logistik
Frie Danske Lastbilvognmænd
ITD
epicent.dk
Norges Lastbilejer forbund
MY Veterantog
Nordsjællands Veterantog
TUR
Dansk elepsi
FullPull
Jyllandsringen
Jibitransport
Vestsjællands Veterantog
UlykkesPatientForeningen
Nettog
Transportjob - nu
Transportmesse 2019

Tilfældig Billede

Amukurs.dk

Fra fotoalbummet...


Dtl magasinet

Transportnyhederne

· Skinnerne til Nordhavn er lagt
De sidste skinner på linien til Nordhavn og Orientkaj i København er lagt. Nordhavnslinien er en afgrening fra Cityringen, som ifølge planerne skal stå klar til at fragte passagerer til og fra Københavns nye bydel i begyndelsen af 2020


· Byggeriet af Sydhavnsmetroen er gået i gang
I sidste uge gik arbejdet med at bygge den nye metrolinje til Sydhavn i København officielt i gang, da det første spadestik blev taget på byggepladsen på Enghave Brygge. Sydhavnsmetroen, der skal åbne i 2024, vil få fem stationer og ventes at få 9 millioner passagerer om året


· Polske gas-busser skal køre i Paris
Først på året leverede den polske busproducent, Solaris, den første for-serie Solaris Urbino 18 CNG-ledbus til busoperatøren Régie autonome des transports Parisiens (RATP) som et led i en kontrakt, som Solaris og RATP indgik i marts 2016. Kontrakten har et totalt budget på omkring 20 millioner euro og omfatter blandt andet leverancer af op til 48 busser - de første 18 gas-busser er nu blevet bestiltMere fra Transportnyhederne ...

Transportmagasinet

Transportmagasinet - Job

Bispeengbuen skal have ny asfalt

TrafikTrafikanter på Bispeengbuen på Nørrebro i København skal fra midten af november og godt en måned frem væbne sig med tålmodighed. Asfalten på den stærkt trafikerede forbindelse mellem Borups Allé og Ågade skal udskiftes flere steder, hvilket vil betyde færre kørespor på strækningen i aften- og nattetimerne. Samtidig udføres der mindre reparationsarbejder andre steder på broen.

Det samlede arbejde begynder lørdag den 17. november og varer frem til slutningen af december. Der vil blive arbejdet på både oversiden og undersiden af broen.

Hav Line-metoden er nu blevet afprøvet i Hirtshals

HavnFremtiden er her - eller i hvert fald fremtiden indenfor lakselogistik og laksedistribution, nemlig rederiet Hav Lines slagteskib "Norwegian Gannet". Tirsdag den 13. november 2018 anløb "Norwegian Gannet" Hirtshals Havn for første gang i forbindelse med et prøveanløb, og allerede i løbet af de næste uger forventes "Norwegian Gannet" at blive sat i drift for at levere laks til den nye lakseterminal på Hirtshals Havn.

CEO hos Hav Line Group, Carl-Erik Arnesen, udtaler om prøveanløbet:
- Prøveanløbet var effektivt og fungerede efter hensigten. Det betyder, at vi nu er klar til at udføre de sidste test af "Norwegian Gannet" og sætte skibet i drift. "Norwegian Gannet" forventes at anløbe Hirtshals Havn to gange om ugen, og ved hvert anløb leverer 700 tons laks. Det svarer til, at der to gange om ugen sendes omkring 50 lastbiler med laks ud til markederne og forbrugerne i Europa fra Hirtshals.

TV2 Østjylland - Firma tvinges til at fjerne ulovlig østeuropæisk chauffør-lejr

NyhedDer er for tiden stor fokus på udenlandske lastbilchaufførers levevilkår i Danmark. Nu er transportfirmaet Intercargo så kommet i myndighedernes søgelys efter afsløringen af en ulovlig lejr på virksomhedens grund ved Hadsten.

Fagforeningen 3F er bekymret for chaufførernes levevilkår og frygter, at tendensen spreder sig til resten af branchen.


Se og læs mere på dette Link

ITD har store forventninger til anbefalingerne fra regeringens Vækstteam for handel og logistik

NyhedPå mandag den 19. november 2018 præsenterer regeringens Vækstteam for handel og logistik sine anbefalinger til, hvordan man bedst muligt understøtter og fremtidssikrer handels- og logistikerhvervet i Danmark. ITD har store forventninger til, at vækstteamet præsenterer konkrete anbefalinger til fremtidig vækst i transport- og logistikerhvervet, som vil spille positivt sammen med arbejdet i ITD’s eget vækstpanel for vejgodstransporten.

På ITD’s generalforsamling i april løftede den tidligere erhvervsminister Brian Mikkelsen sløret for, at regeringen ville imødekomme et længe næret ønske fra ITD om at nedsætte et vækstteam for handels- og logistikområdet. Kort efter blev vækstteamet præsenteret, og på mandag præsenteres så resultatet af teamets arbejde.

Europa-Parlamentet støtter CO2-udslip for lastbiler.

NyhedEuropa-Parlamentet har i dag støttet planer for lastbiler at reducere CO2-emissionerne inden 2030.

MEP'er vedtog en højere målstilling (35%) end EU-Kommissionen (30%) for nye lastbiler om at reducere EU's drivhusgasemissioner i 2030, med et mellemmål på 20% i 2025.

Fabrikanter skal også sikre, at nul- og lavemissionskøretøjer (som udsender mindst 50% mindre emissioner) udgør en markedsandel på 20% af salget af nye inden 2030 og 5% i 2025.

Inden 2020 skal EU-Kommissionen komme med planer om en real-world CO2-udslipstest for udledning på vej.

MEPerne begrænser priser på opkald inden for EU og godkender varslingssystem

NyhedIntra-EU-opkald begrænses til 19 cent per minut, 6 cent for tekstbeskeder
Egnet radiofrekvenser til 5G gøres tilgængelig senest i 2020
Obligatorisk varslingssystem for mobiltelefoner i nødsituationer ("omvendt 112")MEPerne har godkendt telekommunikationspakken, som lægger loft på opkald inden for EU, gør adgang til superhurtig 5G-net muligt i 2020 og opretter varslingssystem for nødsituationer

Vejafgifterne i EU skal blive til et mere fair og miljøvenligt system

NyhedNye regler om vejafgifter skal sikre mere retfærdige betalingsrater i Europa og hjælpe til med at mindske CO2-udslippet for biler og lastbiler.

Den 25. oktober stemte Parlamentet for nye regler om vejafgifter i EU, der skal sikre en retfærdig behandling af trafikanterne og hjælpe medlemslandene med at nå målene for reduceringen af CO2-udslip i transportsektoren. Det franske S&D-medlem Christine Revault D’Allonnes Bonnefoy var Parlamentets ordfører på området.

Landsdækkende undersøgelse af 450 køreskoler: Så stor er prisforskellen

NyhedI en undersøgelse af 450 køreskoler har Lånio.dk fundet gennemsnitsprisen på kørekort i Danmarks 30 største byer. Det viser sig, at gennemsnitsprisen for kørekort varierer med over 5.000 kr., og at prisen er stærkt afhængigt af, hvor du bor i landet.

En ny undersøgelse, foretaget af Lånio.dk, konkluderer, at priserne for at tage et kørekort kan være drastisk forskellige afhængigt af, hvor i landet du bor. I mange tilfælde varierer køreskolernes lovpakker med mange tusinde kroner

Læs hele presseomtalen på dette Link

Statsstøtte: Kommissionen godkender 107 mio. EUR offentlig støtte til grønnere busser i Tyskland

NyhedEuropa-Kommissionen har fundet tyske planer om at støtte eftermontering af dieselbusser, der anvendes til offentlig transport, for at være i overensstemmelse med EU's statsstøtteregler. Målet skal bidrage til at reducere udslip af kvælstofoxider ved over 2.000 tons om året, mens begrænsende forvridninger eller konkurrence.


Kommissær Margrethe Vestager, der har ansvaret for konkurrencepolitikken, sagde: "Dette er et godt eksempel på, hvordan man kan støtte vores europæiske Formålet med renere luft i alle Den tyske foranstaltning Afsender giver offentlige transportvirksomheder et incitament to investeret i greens køretøjer, og dermed forbedre luftkvaliteten. i tyske byer - fuldt ud i overensstemmelse med EU's miljømål ".

Implementering af AMCS Intelligent Optimering software til ruteplanlægning gennemført hos CNC

NyhedForhold mellem pris og kvalitetHvorfor valgte de AMCS? Stevens: “Vi fandt frem til AMCS efter en enkelt uafhængig anbefaling. AMCS viste sig at være den leverandør, der passer os bedst. På den ene side pga. de løsninger, de tilbyder. På den anden side pga. forholdet mellem pris og kvalitet. Der var også et øjeblikkeligt match med konsulenterne. Samlet set tre gode grunde til at gøre forretning med AMCS. Med dokumentation for deres koncept var de i stand til at demonstrere, at de havde den bedste løsning, der passer til os: Fleet Planner, Web Portal og Mobile Web. Testen blev gennemført med et positivt resultat, og derefter gik vi i gang med implementeringsprocessen. Implementeringen er nu succesfuldt gennemført.”

Daimler bygger nye batterifabrikker

NyhedDen nye generation af elbiler fra Mercedes-Benz kræver en enorm produktion af batterier. Derfor planlægger Daimler at opføre otte helt nye batterifabrikker i fire forskellige lande – deriblandt USA. For få uger siden blev det første spadestik taget i Alabama.

Daimler tilkendegav i fjor, at koncernen vil investere 10 milliarder euro på at elektrificere modelprogrammet. En stor del af denne gigantiske investering skal anvendes til at opføre og udbygge batterifabrikker i Tyskland, USA, Thailand og Kina. Og i 2022 skal Mercedes-Benz kunne tilbyde mindst én fuldt elektrisk bil i hvert segment.

STRALIS NP 460 kåret som "Sustainable Truck of the Year 2019"

LastStralis NP 460 bekræfter sin position som europæisk leder og modtager prisen ”Sustainable Truck of the Year 2019" i sættevognskategorien. Prisen, som er sponsoreret af fagtidsskriftet Vado e Torno i samarbejde med Lifegate, blev præsenteret på Ecomondo 2018, den internationale fagmesse for alle brancher inden for den cirkulære økonomisektor.

IVECO løber endnu en gang af med sejren efter at have vundet denne prestigefyldte anerkendelse i 2017 med Ny Daily Electric i kategorien VAN, Eurocargo CNG i kategorien DISTRIBUTION og i 2018 med Daily Blue Power i kategorien VAN. IVECO vandt også “Sustainable Bus of the Year 2018” med Crossway LE NP i kategorien intercitybusser og 2019-titlen med Crealis 18 m i kategorien bybusser.

Spirituskørsel – Mimersvej, Køge

NyhedTirsdag den 13 november Kl. 0837 anmeldte personale fra et lager, at en lastbilchauffør måske var påvirket af alkohol i en sådan grad, at han ikke lovligt kunne føre den lastbil, som han forsøgte at køre fra stedet i.

Lastbilchaufføren blev nu tilbageholdt af personalet, så politiet kunne efterfølgende anholde en 40-årig mand fra Bulgarien som mistænkt for spirituskørsel i en bulgarsk lastbil.

"KRIFA-FINTEN",- - -BLOT TIL ORIENTERING !

DebatOverenskomsten fra "KRIFA" er regulær løndumping !

Det er direkte konkurrence,- -ALENE på lønnen !

"Diæter" bruges til at nedsætte bruttolønnen !

En regulær overtrædelse af lovgivningen ?


"LØNDUMPING" I KLARE OG TYDELIGE TAL !

Organiseret snyd i vognmandsfirma giver rødt kort

InfoSeks chauffører mister retten til at sætte sig bag rattet i lastvogne og busser, har Vestre Landsret bestemt tirsdag.

Årsagen er, at mændene som ansatte i et vognmandsfirma i Horsens deltog i systematisk overtrædelse af reglerne om køre- og hviletid. Det røde kort gælder i perioder fra tre år til seks måneder.

Læs mere på TV 2 Østjylland via dette Link

Læs også: Chauffører slipper billigere fra organiseret snyd

Den næstmest solgte bilmodel i Danmark er en varebil

AutoFord bygger varebiler med et klart formål: De solide og driftsøkonomiske biler er en del af en totaloplevelse, som ingen konkurrent kommer i nærheden af at kunne levere. Det er en filosofi, som har hævet Transit-modelserien – fra den kompakte Transit Courier til den helt store Transit – over resten af feltet på markedet, og især den mellemstore Transit Custom har taget danske kunder med storm. Transit Custom er trukket fra alle konkurrenterne, og den er en stor del af forklaringen på, at Ford igen i oktober lå helt i top, når det kommer til at sælge flest varebiler i Danmark. Fords Erhvervscentre stod for hele 969 af de i alt 3225 varebiler, der blev solgt i Danmark i oktober, og det er lig med en særdeles imponerende markedsandel på 30 procent*.

Movia -Dansk Elbil Alliance møder Movia om elbusser

NyhedOnsdag 14. november samles hele den danske elbilbranche til årsmøde for at høre om klimastrategi og mobilitet. I den forbindelse har Dansk Elbil Alliance inviteret Movias adm. direktør Dorthe Nøhr Pedersen til at tale på Dansk Elbil Alliances årsmøde sammen med blandt andre energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt (V) og København Kommunes miljøborgmester, Ninna Hedeager Olsen.

Movia arbejder for at kunne tilbyde miljøvenlig kollektiv transport til borgerne på Sjælland, og flere kommuner og regioner lykkes i disse år med at skifte over til bl.a. miljø- og klimavenlige elbusser.

Movia - Ny køreplan på Gribskov- og Hornbækbanen giver færre forsinkelser

Movia - Ny køreplan på Gribskov- og Hornbækbanen giver færre forsinkelserFra søndag 9. december 2018 vil passagererne på Gribskov- og Hornbækbanen opleve færre irriterende forsinkelser. Det er resultatet af en ny køreplan, som med en lille ændring har vist sig at kunne gøre en stor forskel. Beslutningen er truffet af Lokaltog A/S i samråd med Movia.

Hvert år tilrettelægger Lokaltog A/S sammen med Movia køreplanerne på lokaltogsbanerne på Sjælland. I alt 7,8 mio. togkilometer skal skemalægges, så der bliver bedst mulig sammenhæng på tværs af busser, lokaltog og S-tog. Og det sker med fast hakkeorden. Den internationale togplan danner udgangspunkt for planlægningen af Regional- og S-togsdriften, så togene i Danmark passer sammen med den trafik, der kører over grænserne. Og lokaltogsdriften tilrettelægges efter DSBs køreplaner, så flest muligt oplever, at lokaltoget passer godt sammen med S-tog og regionaltog.

Har dit liv ændret sig? Brug 10 minutter nu og undgå restskat

NyhedSkattestyrelsen har forskudsopgørelsen for 2019 klar til 5,1 millioner borgere i morgen. En korrekt forskudsopgørelse er den bedste måde at sikre sig mod en restskat. Det kan derfor betale sig at bruge 10 minutter på at tjekke, at alle oplysninger stemmer. Det kan borgerne i Kolding, Morsø og Aarhus Kommune tale med om. De var bedst til at undgå restskat efter årsopgørelsen for 2017.

Forskudsopgørelsen ligger klar til 5,1 millioner borgere tirsdag den 13. november i TastSelv på skat.dk. En korrekt forskudsopgørelse er den bedste måde at sikre sig mod en uventet restskat. Derfor er det en god ide at bruge 10 minutter på at tjekke forskudsopgørelsen og oplyse, hvis man har ændringer eller tilføjelser.

Succesfuldt samme-dags koncept udvides på tværs af Øresund

NyhedMange danske virksomheder kæmper med at leve op til kundernes stigende krav om hurtig levering af pakker og varer. Men nu er der godt nyt. Transportvirksomheden Best Transport står bag en ny service, der gør det muligt at levere varer samme dag, som de er bestilt. En service, der nu også gælder på tværs af Øresund. Det nye initiativ er et led i en større vækstplan.

Danske virksomheder møder stadigt stigende udfordringer, og kravene til hurtig og effektiv levering bliver konstant øget. Det får nu transportselskabet Best Transport til at lancere en ny service, som gør det muligt at bestille og få leveret pakker og varer samme dag, som de er bestilt. Servicen gælder i både Storkøbenhavn og på tværs af Øresund.

ITD: Fælles EU-regler om NOx-snyd er den rigtige vej at gå

NyhedTransport-, bygnings- og boligministeren og miljø- og fødevareministeren opfordrer Europa-Kommissionen til at arbejde for fælles EU-regler, der skal hindre svindel med forureningsbegrænsende udstyr i lastbiler. ITD bakker op om initiativet, og vil også understøtte forslaget i Bruxelles.

Ministrene ønsker med henvendelsen til Kommissionen at udarbejde fælles retningslinjer for EU-medlemslandene inden for blandt andet salg af udstyr, der kan anvendes til snyd med NOx-udledningen og en fælles indsats med vejsidekontroller af lastbiler.

DTL - PostNord kører videre med udenlandske chauffører

NyhedI kølvandet på skandalen om de filippinske chauffører fra slumlejren i Padborg har transportminister Ole Birk Olsen måttet svare på spørgsmål fra Folketingets Trafikudvalg om status på de chauffører, der måtte køre for det statsejede og statsstøttede PostNord. Spørgsmålene blev stillet efter ønske af MF Karsten Hønge (SF).

Svarene viser, at brugen af udenlandske chauffører i koncernens stykgodsdel, Post Nord Logistics, er en ”hel naturlig” del af PostNords aktiviteter. DTLs adm. direktør Erik Østergaard udtaler: - Jeg synes, at det er på sin plads, at staten som medejer af PostNord gør mere ud af at sikre sig, at vi ikke ser tilstande på linje med dem, der er afdækket med Kurt Beier sagen. Det gælder både sikring mod betydelig underaflønning såvel som kummerlige levevilkår uden hvilemuligheder.

Bosch og Daimler: San José skal være pilotby for automatiseret taxikørsel (ride-hailing)

NyhedStuttgart/San José – Med mere end en million indbyggere er San José ved sydbredden af San Francisco Bay i Silicon Valley den tredjestørste by i Californien. Det er planen, at den i starten af anden halvdel af 2019 skal være pilotby for test af den app-baserede fuldautomatiske og førerløse (SAE Level 4/5) personkørselstjeneste, der for nylig er blevet annonceret af Bosch og Daimler. De tre parter har i den forbindelse underskrevet en hensigtserklæring. Bosch og Daimler vil stille tjenesten til rådighed for udvalgte kunder med automatiserede Mercedes-Benz S-klasse-biler. Testområdet befinder sig langs færdselsåren San Carlos Street/Stevens Creek Boulevard mellem centrum og det vestlige af San José. Med en forventet befolkningstilvækst på 40 % inden de næste to årtier står storbysregionen over for stigende udfordringer – også når det gælder bytrafikken. Derudover vil San José forberede sig på en fremtid med autonome biler på gaderne.

Verdenspremiere på ny Mitsubishi L200 pick-up

AutoMitsubishi Motors (MMC) offentliggør den nye Mitsubishi L200 ved en stor verdenspremiere i Bangkok, Thailand. L200 har salgsstart i Thailand den 17. november 2018 og vil herefter blive lanceret i 150 lande verden over. L200 introduceres i Europa i efteråret 2019.

I anledning af verdenspremieren udtalte Mitsubishi Motors adm. direktør Osamu Masuko: ”Den nye L200 er en strategisk vigtig model globalt, og dens succes er vigtig for virksomhedens fortsatte vækst. Vi har 40 års erfaring i pick-up segmentet, og den nye L200 er et bevis på dette.

Ny stærk MAN forhandler i Nordjylland. MAN indleder spændende samarbejde med Uggerhøj koncernen

NyhedMAN fortsætter sin strategi med at trimme MAN forhandlernetværket. Målet er at stå endnu stærkere i Nordjylland

•MAN sælger sin filial i Svenstrup, lige syd for Aalborg, til Uggerhøj koncernen

•MANs autoriserede servicepartner Poul A. Olesen A/S, med afdelinger i Frederikshavn, Hjørring og Thisted, fusioneres ind i det nye MAN Nordjylland A/S.

CITYRINGEN PASSERER AFGØRENDE MILEPÆL

NyhedCityringen har passeret en afgørende milepæl. Det betyder, at arbejdet med test af togene og de komplicerede tekniske systemer på Cityringen kan intensiveres.

Cityringen er fortsat på sporet til at kunne slå dørene op for passagerer næste sommer. En stor milepæl er nået, og det skaber grundlag for, at der kan skrues op for test af togene og de tekniske systemer på hele Cityringen. Testene er forudsætningen for, at Cityringen kan sikkerhedsgodkendes.

ITD: Alle tiltag, der gør det attraktivt for ældre at blive på arbejdsmarkedet, er velkomne

NyhedUnder de igangværende finanslovsforhandlinger drøftes et forslag om at hæve beløbsgrænsen og lade de ældre tjene op til 100.000 kroner om året uden at blive modregnet i pensionen. Forslaget bliver vel modtaget hos ITD, som bifalder alle initiativer, der kan fastholde erfarne og velkvalificerede medarbejdere på arbejdsmarkedet.

Erfarne chauffører, der kan manøvre sikkert på vejene, og som har kendskab til transporterhvervet, er efterspurgte hos virksomhederne. Lige nu er situationen den, at 50 procent af alle lastbilchauffører er over 50 år, og 15 procent har rundet de 60 år.

Kære Lars Chr. Lilleholt - Husk dækkene i CO2-regnskabet!

NyhedÆndring af motorer, drivmidler, karrosseriopbygninger, elektronik, ja alle midler tages i brug i jagten på at nedbringe udledning af CO2 fra køretøjerne, og med rette. Men hvorfor ikke også fokusere noget mere på de lavt hængende frugter?

Klimavenlige kvalitetsdæk

Dæk er en uomtvistelig nødvendighed for at køretøjer kan benyttes, men på trods af det, er det på rigtig mange områder det produkt, som de færreste medtager i deres beregninger, når der skal ses på miljøregnskabet. Her kan der spares både på CO2 udledningen i det grønne regnskab og på det driftøkonomiske regnskab,

Ministre opfordrer til fælles EU-regler om NOx-snyd

NyhedSom opfølgning på undersøgelser af snyd med NOx-renseudstyr i lastbiler, som betyder, lastbilerne forurener langt mere, end loven tillader, opfordrer transport-, bygnings- og boligministeren og miljø- og fødevareministeren nu tre EU-kommissærer til at arbejde for fælles EU-regler på området.

Danske tests har vist, at lastbiler, der er udstyret med snydeanordninger, har op til 45 gange højere NOx-udledning end lastbiler med et velfungerende rensesystem. Snyd med lastbilers NOx-begrænsende udstyr sker typisk ved, at lastbilens rensesystem frakobles, hvilket resulterer i væsentlig forhøjet luftforurening. De ulovlige indgreb i lastbilerne sker typisk for at spare penge til drift og vedligeholdelse af lastbilernes NOx-begrænsende udstyr.

Miraklet omkring Beier-håndvasken kræver handling: FDL kræver klar registrering

NyhedDer har været trængsel ja, og den stærke sæbe, i så store mængder, har tilsyneladende forårsaget en hvidvaskning af Kurt Beier Transport A/S-lastbilerne.

Det fastslår Jens Groot, kontorleder hos Frie Danske Lastbilvognmænd, i daglig tale kaldet FDL, og den jyske kontorleder lægger ikke fingere imellem i sin kritik af alle dem, der på det nærmeste løber skrigende fra ansvaret. For sandheden er jo den, Kurt Beier ikke, som ITD´s direktør Carina Christensen postulerede, er ene om at behandle udlændingene dårligt.

Nordjylland fik et kig ind i fremtiden

HavnTorsdag den 8. november 2018 var DHLs innovationscenter i Bonn rammen, da en delegation af politikere, ledere fra transportbranchen og havnefolk fra Nordjylland med Hjørring Kommunes borgmester Arne Boelt i spidsen skulle se ind i fremtiden. Foruden deltog også transportpolitisk ordfører Rasmus Prehn (A).

Besøget hos DHLs innovationscenter formede sig som en workshop, hvor delegationen blev præsenteret for de seneste teknologiske landvindinger, og deltog i drøftelser af de perspektiver,

DERFOR FÅR VI ALDRIG EN "DANSK MINDSTELØN" !

DebatDet ville elleres løse mange problemer !

Faktisk ville det nok løse FOR mange problemer !

Samtidig vil det også være ret afslørende !

Det vil nemlig afsløre en udbredt "dobbeltmoral" !


FOR ALLE "VÆRNER JO" OM "DEN DANSKE MODEL" ?

HVOR MANGE "VINK MED EN VOGNSTANG" SKAL DER TIL ?

DebatFlere års vilde "debatter" har stort set ingen effekt haft !

Klokkeklare dokumentationer,- giver blot "liv i et nogle få dage" !

Nu også rene skandaler,- popper op i medierne !

Selv hånlig opførsel,- -preller bare af !


HVORNÅR SÆTTER MAN "HÅRDT MOD HÅRDT" !

HVAD MON FÆRDSELSSTYRELSEN VIL SVARE ?

DebatFaktisk er det ikke sikkert,- at man svarer overhovedet !

Alligevel syntes JEG,- at spørgsmålet skulle stilles !

ET "råddent æble" ER jo et "råddent æble" !

Desværre er har tale om,- det første "rådne æble" der er "opdaget" !


LAD OS FÅ "OPDAGET" ALLE DE ANDRE OGSÅ !

Forhandlinger genoptaget mellem Dansk Jernbaneforbund og DSB

NyhedMandag klokken 10.00 genoptog Dansk Jernbaneforbund og DSB forhandlinger om ny arbejdstids- og TR-aftale. DSB valgte i forrige uge at afbryde forhandlingerne og i forlængelse heraf opsige alle tillidsrepræsentanter i DSB’s hverv. DSB indbød til nye forhandlinger i sidste uge.


- Vi går konstruktivt til forhandlingerne med en klar målsætning om resultater. Det kræver dog, at der er tale om reelle forhandlinger og det forudsætter, at forbundet ikke bliver mødt med de samme ultimative krav, som forhandlingerne brød sammen på sidst, udtaler Henrik Horup i forbindelse med forhandlingerne.
Siden dannet på: 0.16 sekunder
24,278,085 Unikke besøg