Chaufførnyt

Arbejdstilsynet

Udskriv og scan med din smartphone:

Event kalender

 « December 2018 » 
Søn Man Tir Ons Tor Fre Lør
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Ingen fødselsdage

Ingen Events

GH Truck

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

NSJV

Vi linker til.

Dansk Transport og Logistik
Frie Danske Lastbilvognmænd
ITD
Norges Lastbilejer forbund
MY Veterantog
Nordsjællands Veterantog
TUR
Jibitransport
Vestsjællands Veterantog
UlykkesPatientForeningen
Nettog
Transportjob - nu
Transportmesse 2019

Tilfældig Billede

Amukurs.dk

Fra fotoalbummet...


Dtl magasinet

Transportnyhederne

· Grøn transport er i fokus på forårets transpormesse
MCH Messecenter Herning sætter fokus på omstillingen til bæredygtige drivmidler, når kommuner, politikere og private virksomheder inviteres til konferencen Grøn Transport 2019, der finder sted under transportmessen i Herning i dagene 21.-23. marts 2019


· Vejdirektoratet tester smallere vognbaner
Hvor smalle vognbaner kan bilerne i fremtiden nøjes med? Det spørgsmål arbejder Vejdirektoratet med at finde et svar på. Det sker ved hjælp at tre-fire biler udstyret med Lane Keeping Assistance-systemer


· Toldkontrol fandt skunk i international bus
Toldstyrelsen kontrollerede tirsdag klokken 18 en international bus, der var ankommet fra Tyskland. Ved toldekspeditionen i Nørre Alslev fandt medarbejderne fra Told 0,6 gram skunk hos en 29-årig udenlandsk mand, og 0,6 gram skunk hos en 22-årig mand fra OdenseMere fra Transportnyhederne ...

Transportmagasinet

Transportmagasinet - Job

Se billede

Albums > Lastbiler > Scania G 450 Første billede Foregående billede Næste billede Sidste billede
Scania G 450
Klaus Michaelsen har efterhånden været vognmand i 30 år inden for vejgodstransport, men vognmanden har besluttet at udvide forretningen til nye områder – og til den beslutning hører investeringen i to helt nye kærretræk. Scania Danmark har netop leveret det første, der er en ny Scania G 450 8X4 opbygget med HIAB-kran og pendel tippelad på både forvogn og kærre.

Med Scanias nye G17N dagførerhus med normalt tag får chaufføren rigeligt med plads og mange fleksible muligheder for opbevaring både ude og inde med blandt andet udvendige sideskabe til f.eks. kranfjernbetjening og skabe over forruden.

Scania i Ishøj har stået for opbygningen af selve bilen, der er holdt i Klaus Michaelsens sædvanlige stil med lys, lygter og meget andet gejl. Udstyrslisten er lige så imponerende som bilen ser ud og indeholder blandt andet LED-lyspakke, navigation med 7” display, Premium førerstol med ventilation og varme, køleskab, læderpakke, Opticruise automatgear og sikkerhedspakke med AEB og LDW.

Det er SAWO i Stokkemarke, der har stået for opbygningen af kranen, som er af typen HIAB X-HiPro 302 EP-5. SAWO har derudover også stået for opbygningen af pendel tippelad på både forvogn og kærre og opbygningen af en ekstra NOPA 3-akslet tipkærre.

Det nye G-førerhus er lakeret fra fabrik og BL Lakering i Ringsted har stået for lakering af chassis og opbygning. Scania i Ishøj stod for klargøring, og Scanias lastbilsælger Jes Cramer-Petersen overdragede bilen til den garvede vognmand.

Klaus Michaelsen har igen tilvalgt både finansiering og forsikring af det nye træk gennem Scanias eget finansieringsselskab Scania Finans.

Dato: 12.10.2018
Tilføjet af: Admin
Dimensioner: 1024 x 683 pixels
Filstørrelse: 143.47kB
Kommentarer: 0
Vurdering: Ikke vurderet
Antal visninger: 148

Del dette billede
Offentlig deling: Facebook Google Tweet This
Facebook Like:


Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet på: 0.23 sekunder
24,545,505 Unikke besøg