Chaufførnyt

Arbejdstilsynet

Udskriv og scan med din smartphone:

Event kalender

 « December 2018 » 
Søn Man Tir Ons Tor Fre Lør
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Ingen fødselsdage

Ingen Events

GH Truck

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

NSJV

Vi linker til.

Dansk Transport og Logistik
Frie Danske Lastbilvognmænd
ITD
Norges Lastbilejer forbund
MY Veterantog
Nordsjællands Veterantog
TUR
Jibitransport
Vestsjællands Veterantog
UlykkesPatientForeningen
Nettog
Transportjob - nu
Transportmesse 2019

Tilfældig Billede

Amukurs.dk

Fra fotoalbummet...


Dtl magasinet

Transportnyhederne

· Odense Letbane skriver driftskontrakt med Keolis Danmark
Odense Byråd har efter indstilling fra Odense Letbane P/S, at letbaneselskabet kan underskrive en driftskontrakt med Keolis Danmark A/S, som dermed kommer til at stå for drift og vedligeholdelse af Odense Letbane. Kontrakten, der gør Keolis Danmark til operatør i op til 15 år, bliver underskrevet onsdag 19. december


· Miljøstyrelsen har sendt nyt udkast til vejledning om støjsvag varelevering i høring
Miljøstyrelsen har udarbejdet et udkast til ny vejledning til støjsvag varelevering til butikker. Formålet er at sikre ensartede administration samt give kommuner og transportvirksomheder redskaber til at levere varer uden væsentlige støjgener


· Konference lægger klimaværktøj i kassen
Danske Regioner, KL, IDA og DI Transport inviterer i samarbejde med Transportøkonomisk Forening og ITS Danmark til konferencen Fremtidens Transport 2019 "Klimaet i transporten - kend din værktøjskasse"Mere fra Transportnyhederne ...

Transportmagasinet

Transportmagasinet - Job

Se billede

Albums > Lastbiler > Volvo FH 460 Første billede Foregående billede Næste billede Sidste billede
Volvo FH 460
Danpo moderniserer vognparken med 20 nye Volvo-lastbiler

Det kan godt være, at stegt flæsk er kåret som Danmarks nationalret, men der ryger også en del kyllinger ned. Danpos 20 nye Volvo-lastbiler skal årligt bringe 50 millioner levende kyllinger til virksomhedens slagteri i Aars. Kyllinger som kommer fra producenter på Fyn og i Jylland.


Leveringen af de mange nye lastbiler var et flot syn. De blev kørt i karavane fra Volvo Truck Center i Aalborg til Danpo i Aars af de chauffører, som fremover får dem som arbejdsplads. 5 af de nye Volvo-lastbiler er indrettet som "fangebiler", hvor køjen bag førersædet er erstattet med sæder, så lastbilen kan være arbejdsplads for 4 "fangere". De ankommer som de første til kyllingefarmene og sørger for at indfange de kyllinger, som er klar til slagtning. Lastbilerne er udstyret med en gaffeltruck og fangstredskaber. Efterfølgende bliver kyllingerne transporteret i særligt indrettede gardintrailere med hæve-tag. Alt afhængig af kyllingernes alder og race kan traileren medbringe op til 6.500 kyllinger per transport. En kylling lever et kort liv. 5 uger bliver det til, så vejer den cirka 2.100 gram og er klar til de danske middagsborde.

En enkelt af Volvo-lastbilerne skal køre i Sønderjylland for Sødams Øko Fjerkræslagteri - en virksomhed som er ejet af Danpo A/S. "De økologiske kyllinger og frilandskyllingerne er der stigende efterspørgsel efter, og på Sødams slagteri i Skærbæk slagtes der mere end 1 million kyllinger om året", fortæller transportchef Claus Lassen fra Danpo.

Hos Danpo gælder dyrevelfærd og sikkerhed også den sidste rejse til slagteriet. De nye Volvo-lastbiler er af typen Volvo FH 460 trækkere 4x2 er udstyret med Volvos store sikkerhedspakke, som blandt andet omfatter ACC (Adaptive Cruise Control), et system, der via en radar på lastbilens front holder fast afstand til forankørende. Er der risiko for kollision aktiveres bremserne automatisk for at undgå trafikuheld. Endvidere er der "Sporassistent", der via et kamera registrerer vejstriberne og lastbilens placering i forhold til dem. Et lydsignal gives, når lastbilen er på vej til at krydse dem. Tillige er de nye Volvo-lastbiler udstyret med Dynafleet, I-See, ESP og alkolås. Sidstnævnte fungerer ved at chaufføren puster i en håndholdt enhed og er promillen over den lovlige, kan lastbilen simpelthen ikke startes.

Alle Volvo-lastbilerne er tegnet med Volvo Guld servicekontrakt, der er Danpos garanti for driftssikkerhed. Via Volvos Telematic Gateway, der opretter forbindelse til lastbilerne, mens de er i drift, kan Volvo følge det aktuelle behov for service og værkstedsbesøg. Med en Volvo Guld kontrakt er service og alle lastbilens reparationer inkluderet, hvilket giver Danpo forudsigelighed og et fast omkostningsforløb. "Det har været Danpos ønske at opnå størst mulig driftssikkerhed, idet det koster 60.000 kroner i timen, når slagteriet står stille", slutter Claus Lassen.

Kilde: Volvo

Dato: 03.01.2018
Tilføjet af: Admin
Dimensioner: 1024 x 683 pixels
Filstørrelse: 322.27kB
Kommentarer: 0
Vurdering: Ikke vurderet
Antal visninger: 2114

Del dette billede
Offentlig deling: Facebook Google Tweet This
Facebook Like:


Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet på: 0.14 sekunder
24,569,346 Unikke besøg